top of page

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en rolig kraftfull och dynamisk yogaform där man kombinerar andning – rörelse – stretchövningar – avslappning.


Enkla övningar som alla klarar av och har nytta av i vardagen.
 

Yogan är en kick för att få vital energi, balans, klara tankar och framförallt smidigheten i kroppen. Yogan stärker immunförsvar, koncentration, nervsystemet, ryggen och balanserar andningen och matsmältningen. Yogan avgiftar och renar kroppen genom ökad cirkulation.

Resized_20240221_112119001.jpeg
Image by Devon Divine

Gravidyoga

Har visat sig vara ett fantastiskt redskap både under graviditeten och under förlossningen. Med hjälp av andningen, koncentrationen o avslappningen blir förlossningen smidigare både för dig o barnet. Framförallt med hjälp av yogan lära sig lyssna på sin egen kropps signaler o våga lita på dem.

För mer information och anmälan så kontakta mig. Kristina, tel: 070 467 36 44.

Sittyoga

Sittyoga i kombination med stående övningar på Värmdö Yogacenter i Gustavsbergs hamn.

Du får kunskap om andningens betydelse i kroppens körtelsystem och nervsystem.
Du tränar balans, koordination och rörelser ihop med din andning.

Vad säger mina tidigare kunder?

När jag känner mig nere besöker jag Hälsokällan. Och efter Kristinas healing-behandling och mänskliga råd, blir jag lättad till sinnet. Det ger mig en idé om hur jag skall gå vidare; jag får en mental "kick" helt enkelt.

Johan Lindberg, journalist

Första gången jag kom i kontakt med Kristina var 1992. Hon har sedan dess varit en otrolig kraft som stöttat mig i min personliga utveckling. Hon har fått mig att inse att den kraft och energi som vi så ofta söker utanför oss själva, egentligen finns inom oss. Kristinas goda kunskaper om människans inre som yttre gör henne till en ovärdelig resurs för oss alla.

Monika Åman

Välbefinnande handlar om en helhet, både för kropp och själ! Massage är mer för kroppen, men information och praktisk rådgivning är för själen. Enkla åtgärder som man genast kan ta tag i, för att helt enkelt må bättre! Martela använder sig av Hälsokällan för att få personalen på Sthlms-kontoret att må bättre!

Martela

bottom of page